Främlingsbarn

(11 tim 37 min)
 
De säger att du aldrig ska lita på en främling. Kanske de har rätt.
 
När Emma Joseph träffade sin make David var han en man förkrossad av sorg. Hans första hustru dog när hennes bil körde av vägen och deras sexåriga dotter Natascha försvann mystiskt från olycksplatsen.
 
Nu, sex år senare, tror Emma att de lagt de smärtsamma åren bakom sig. Hon och David har byggt upp ett nytt liv tillsammans och blivit föräldrar till en liten pojke. Men så kommer en främling in i deras liv, och deras värld vänds upp och ner. Emma känner sig inte längre trygg. Vad hände egentligen med Davids familj? Och varför fruktar hon för sig själv och sitt barn?
 
När en desperat Emma kontaktar sin gamla vän Tom Douglas på polisen för att få hjälp sätter hon allas liv i fara. Snart uppdagas ett när av svek och lögner som chockar och skakar om dem alla i grunden.
 
Boken får en 5:a av mig! Denna bok var spännande från början till slut....så skrämmande bra.
 
Boken handlar om Emma och hennes man David och deras gemensamma son Ollie. De bor tillsammans i ett hus och har det riktigt bra tillsammans....tills en dag, då det dyker upp en helt okänd tjej i Emmas kök. Hon påstår sig vara Davids förlorade dotter...som spårlöst försvunnit efter en bilkrock sex år tidigare, en krock som gjorde att hans första hustru dog. Plötsligt en dag är deras lilla son Ollie borta....och "dottern" vägrar berätta vad hon gjort med honom. Emma tar då kontakt med sin gamla vän Tom, som är polis...trots att de blivit tillsagda att INTE kontakta polisen....
 
Vart är Ollie och vad har hänt med "dottern" under dessa sex år?
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp