Fiskgryta med saffran och tomat....Slow Cooker

Nytt recept till slow cookern....denna gång ska det bli en fiskgryta med saffran och tomat. Spännande....
 
Ingredienser:
500 gr lax
400 gr torsk
4 potatisar
2 stora morötter
1 zuccini
2 pressade vitlöksklyftor
1 pkt saffran
2 fiskbuljongtärningar
3 dl vatten
1 brk krossade tomater
1/2 dl grädde
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
 
 
Gör så här:
Skär alla grönsaker och lägg ner i slow cookern tillsammans med krossade tomater, vatten, saffran, salt och cayennepeppar. Ställ in slow cookern på 5-6 timmarHÖG....vi valde fem timmar denna gång.
 
 
När det är 1 timma kvartillsätter du fisken som är skurna i mindre bitar...
 
 
Rör om...
 
 
När det är 30 minuter kvar tillsätter du grädden...
 
Till detta serveras mjukdbröd och aioli....bon apetit!
 
 
 Oj, så detta var gott....garanterat en rätt som vi kommer att göra fler gånger!