Nytt försök med Lchf Bröd

Fy....mår bara illa jag tänker på brödet jag gjorde igår. Åt det till frukost i morse och har fortfarande den äckliga smaken kvar i munnen....tvi, fy och vale! Så nu till ett nytt försök med ett annat recept och hoppas bara att detta kommer att smaka betydligt bättre än det förra....
 
Rostbröd
 
Jag hoppas verkligen att detta kommer att smaka bättre än det förra brödet, men som sagt var....man lär så länge man lever! Undra om smaken har någon betydelse genom att jag  måste byta ut mandelmjölet (Jocke är nötallergiker) mot kokosmjöl? Nu ska brödet bara kallna innan jag ska skära upp den i skivor, vet inte om jag törs smaka - Jocke kanske kan vara försökskanin.....
 
Det förra brödet hamnade i slasken.....där den hör hemma.
 
 
 
 
#1 - - Jessica Högberg:

Tror det blir ganska olika konsistens på dom mjölerna. Därmed inte sagt att det inte kan bli bra!
Mandeln är väl inte en nöt?

Svar: Jag använder mig av kokosmjöl, men det verkar som om detta bröd blir bättre. Enligt EU:s märkningsregler så räknas dessa som nötter: Mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistagemandel och makadamianöt.
CARINA WESTIN

#2 - - Jessica Högberg:

Ok, trodde mandeln var en egen allergi. Man ska lära sej något varje dag😉 Hoppas brödet blev bra!