Hundgodis

Torkad lövbiff
Lägg några skivor lövbiff på en plåt med bakplåtspapper. Torka i ugnen i 150 grader tills köttet känns riktigt torrt. Skär i pyttesmå bitar. Förvara i kylen.
Kyckling jerky
Skär två kycklingbröst på tvären i 0,5 cm tjocka strimlor. Torka på en plåt med bakplåtspapper i ugnen i 100 grader tills de är riktigt torra och hårda. Det tar cirka två timmar. Förvara i kylen.
Laxbollar
Koka 200 gram lax. Mixa med ett ägg, en tesked rapsolja och två teskedar Maizena. Rulla till små bollar och låt baka på bakplåtspappersklädd plåt i 10–15 minuter i 150 graders ugnsvärme. Förvara i frysen.
Skär blodpudding i så små bitar du vill ha och lägg på en plåt. Torka blodpuddingen på låg värme (ca 100 grader) tills blodpuddingen är helt torkad (ca 30 min – 3 timmar beroende på hur stora bitar du har) tänk på att spisluckan ska vara lite på glänt medan du torkar.Lägg bitarna i en påse och servera sedan till hunden. Om det är så att bitarna inte blev helt genomtorkade förvara godiset i kylen eller frysen.