Halkskydd i trappen

 
Igår kväll som ramlade Royce utför trappen. Han har så otroligt svårt att gå i trappen precis där trappen svänger. Han stannar till för att justera sin steglängd och spänner sig så att han halkar. Han har alltid gjort så, men han har aldrig ramlat förr.
 
Jocke sa att han redan var upp och hörde hur han ramlade. Han skyndade sig ner för att kolla hur det gick för honom, då står han längst ner i trappen och viftar på svansen med sin älskade "älg" i munnen. När Jocke skulle fösöka få upp honom senare så gnällde han precis när han kom till kurvan i trappen.
 
Idag efter jobbet så var Jocke och köpte självhäftande remsor av halkskydd som vi satt upp i trappen....allt för lilla Royces skull.
 
 
 
 
Mäter upp remsorna...
 
 
 
Jocke håller på att klistra fast halskyddet/remsorna.
 
 
 
Vi provade först med två stycken remsor, men han gnällde och var fortfarande väldigt osäker. Han sätter framtassen längre fram än vad vi trodde så nu har vi tre stycken. Han gnäller till lite fortfarande, men han går iallafall i trappen igen. Underbart!
 
 
 
Royce fick gå upp och ner...flera gånger. Så tillslut så insåg han att han inte skulle halka igen, men han är fortfarande väldigt stel i kroppen när han ska upp.