På´t igen....

Det har ju varit dåligt väder länge nu och allra helst på helgerna.....men idag skiner solen på en lördag. Så, med andra ord....på´t igen.....att fortsätta måla snickeriet. Vi bestämde oss också för att olja in ytterdörren på snickeriet.....det var verkligen välbehövligt. Men, innan jag kunde börja måla så måste dörren slipas. Jag fick lägga på två tjocka lager och det sa bara slurp, så var oljan borta. Men, fint kommer det att bli.....för den dörren har sett så ledsen ut.
 
 
Medan jag oljade in dörren så var Jocke på den sista gaveln på snickeriet och målade. Hundarna däremot jobbade med varsitt tuggben, och istället för att ligga på kalla backen så fick de varsin pläd att ligga på....mysigt värre.
 
 
Solen skiner......och det är underbart härligt ute. Så här i mitten av september så går jag barfota i "foppatofflorna", t-shirt och shorts, medan jag målade.
 
 
Jocke håller också på med att kitta om de två sista fönstren på snickeriet och en glasruta var såpass trasig så vi måste köpa en ny, suck.
 
 
Maya avbröt sitt tuggande för en liten stund....för hon måste ju självklart kontrollera vad vi gör. Kira kom även hon några gånger.....men, Maya hon stod där på bron ett bra tag. Kira kan gå och lägga omkull sig på pläden (men, först måste hon bädda till den lite), innan hon sussar så sött. Men, det har verkligen inte Maya ro till, det finns inte på världskartan. Tänk, att de kan vara så olika men ändå så lika
 
 
Självklart har vi även målat med falu rödfärg.....jag håller mig på marken och Jocke i liften. Nu är det bara halva gaveln kvar....sedan är vi ÄNTLIGEN klara med detta "lilla" projekt. Jag hoppas nu bara att vädret blir minst lika bra i morgon.....så att vi kan bli  klara någongång.
 
 
Strax efter klockan 15:00 var jag och tjejerna redo för att skjutsa in Izabell till hennes pappa, som bor inne i stan. De skulle träffas ett helt gäng hemma hos honom och sedan gå ner tillsammans på All Star (Örnsköldsvik). De har visst bokat bord för 18 personer....jisses. Izabells pappa har dragit ihop en släktträff till Izabells ära, så himla bra gjort utav honom. Efter att de varit och ätit så ska de fortsätta till ÖMCC:s lokaler för att fortsätta släktträffen där (genom att alla skulle inte med ut och äta), vid 18:00 tiden. Undra hur många han fått ihop egentligen....hahaha. Så himla kul för Izabell att träffa så många som möjligt på en och samma gång...allra helst nu när hon snart åker tillbaka till USA.
 
Men, det känns lite konstigt att vara chaufför igen....hahhaha. En sak som är säker...det var länge sedan jag skjutsade och hämtade henne. Men, allt för min onge! Men, samtidigt så undrar jag hur länge jag måste sitta uppe och vänta på hennes samtal ikväll/natt....hahhaha. Tanten börjar liksom bli lite "sleten" på äldre dar...hahhaha.
 
 
Solen skiner fortfarande och klockan är nu strax efter 16:00....och jag bara älskar det!
 
 
 
Visa fler inlägg