Vi ska sälja vår husbil i morgon....

Från och med i morgon (onsdag), så kommer vi inte längre vara några husbilsägare. I morgon skriver vi nämligen över husbilen på ett annat lyckligt par från Östersund. Det känns faktiskt riktigt skönt att husbilen inte hamnar här i Ö-vik.....för jag vill inte se den mer. Jag är rädd att jag bara kommer att bli ledsen då......buhu.
 
Men, nu när min pappa inte finns bland oss längre och Jockes mamma Karin inte längre orkar åka ut med deras husbil.....ja, då var valet trots allt ganska lätt. För hela husbilshistorien började ju med att vi ville vara tillsammans med våra föräldrar under semestern + att båda våra föräldrar redan hade varsin husbil.
 
Vi har ändå hunnit åka ut i 7 år tillsammans och det är bara underbara minnen som vi samlat på oss.
 
Den 19 juli 2016, rullade den för första gången in på våran uppfart......vilken lycka detta var.
 
 
Kommer nu att visa lite bilder på vårat husbilsliv genom åren.....och vi börjar med 2016 och jag väljer enbart att visa juli månad:
 
 
2017
 
2018 (Frankrike resan) 
 
 
2019
 
 
2020
 
 
2021
 
 
2022
 
 
2023
 
 
Ja, ni ser ju själva att de två sista åren var vi knappt ute med husbilarna alls.....och då är det verkligen dags att någon annan får glädje utav den.
 
Själva charmen med husbil tycker jag också har blivit förstörd sedan vi hade Covid pandemin här i Sverige. Då och åren efter så exploderade det med husbilsfolk ute efter vägarna och på campingar och genom detta så började även cacmpingarna öka priserna markant. Att bensin/diesel är dyrt gör ju inte heller saker bättre.
 
2024
 
Sista bilden jag har på vår husbil är när den står på PJ:sFritidsfordon här i Ö-vik. Det är denna firma som ska sälja den åt oss och lyckades med detta efter bara några dagar. Det känns skönt att slippa besväret med att ha folk och fä springandes här hemma som vill titta på den + att det blir ju också besvärligare med betalningen. Än fast PJ:s tar 10% av summan vi får för den, så tycker jag faktiskt att det är värt varenda öre.
 
 
Vem vet....endera dagen kanske vi äger en husbil eller husvagn igen.....man ska aldrig säga aldrig. Men, det enda jag vet just nu är att denna sommar kommer vi bara vara hemma på vård gård som verkligen behöver omvårdnad och handpåläggning. Det klart att vi kommer att åka ut på små äventyr med bilen.....för man måste ju komma hemmifrån ibland...hahhah.
 
Visa fler inlägg