Det blev varmt idag...

I morse (ca 04:30), var det bara +9 grader ute och solen har redan gått upp bakom berget. Det är så vackert och rofyllt när man kör bilen så tidigt på morgonen....allt är liksom så stilla.
 
 
Lämna hundarna hos min mamma......och sedan bär det av på jobbet.
 
 
I morse fick jag se ett gäng rävungar som sprang på vägen.....jag fick till och med stanna bilen för att inte de skulle på bli påkörda. De blev lite rädda för bilen och visste inte riktigt om de skulle våga ta sig över vägen där rävmamman tidare sprungit. Jisses, så söta de var.....det var minst 5 stycken rävungar sammanlagt som jag såg.
 
 
Nu har temperaturen stigit och när vi gick ut med hundrna på kvällspromenaden vid 18:15 tiden så var det fortfarande +24 grader. Phu......så det är varmt. Vi valde att gå uppåt från där vi bor, för där är det mest skog och då blir det även mest skugga. Jag undrar hur det ska kunna gå att sova inatt.....phu, tur vi har takfläkten.
 
 
Vi hittade även smultron efter vägen......mums!
 
 
Maya och Kira......mina sköna bönor. De har fortfarande rosetterna kvar i pälsen sedan midsommar och så länge de inte försöker ta bort dem....så får de sitta kvar tills jag "tottar" om dem igen.
 
 
Vattna landet......det behövs verkligen efter en dag som denna. Jag hoppas nästan att det inte kommer att bli lika varmt i morgon....för inne på verkstaden där jag jobbar är det olidligt just nu. Jag är bara glad att jag går förmiddags.....för ju längre kvällen lider, desto varmare blir det.
 
 
Visa fler inlägg