Tillsammans årsdagen idag!

Skäms....det hade jag helt glömt bort.....som vanligt med andra ord! Men, nu har jag satt in vår årsdag i mobilen, så att mobilen får komma ihåg detta datum år till år framöver. Det borde kanske vara på tiden.....för idag har vi varit tillsammans i hela 14 år. Jag tänkte att nästa år....då ska även jag komma ihåg vår dag.
 
Jocke åkte och handlade mer färg och kom även hem med en överrakning på vår dag.....hahhaha. Han är precis lika romantisk som mig....hahahhaha. Men, en stor eloge till honom....för han kom ju faktiskt ihåg dagen.
 
 
Vid 18:00 tiden gick vi ut och målade igen......vi får helt enkelt bli lite romantiska ikväll (om vi orkar...hahaha). Hua, så jobbigt det var att måla.....inte målandet i själv utan alla dessa djä....la sviare som kommit fram från sina gömslen. Nu när bremsen försvunnit så kommer sviarna istället....och de är faktiskt ett snäpp värre, för man ser dem inte förrän det svider till i skinnet.
 
 
Tyvärr så funkade det inte med kranlyften vi har.....den räckte inte till helt och hållet, så stegen fick komma fram. Det är så knöligt på marken just där vi nu är och målar......suck, så vi får helt enkelt inte ut stödbenen helt och hållet. 
 
 
Lite bus med hundarna så här på husses och mattes 14-årsdag tillsammans måste man ju.....
 
 
Det mulnar på......
 
 
Innan vi gick in så inspekterade Kira målarburken.....för den har inte varit där förut. Tänk, vilket bra minne de verkar ha.....för så fort någonting som inte har varit där tidigare så måste det med försiktighet kontrolleras. Det är samma sak men vägskyltar, stenar, snöklumpar, ikväll så tyckte Kira att lastbilen som står på åkern inte borde vara där alls....hahhaha.
 
 
Nä, hopp in i duschen och sedan blir det mys framför tv:en.....och fira vår 14-årsdag med lite gott.
 
Visa fler inlägg