Gardinbytardag....

Som alltid i slutet på augusti....precis innan almanackan slår om till september, ja då är det gardinbytardags. Jag vet inte hur många år jag gjort detta nu...men, det har liksom blivit en markör över att nu är det höst. Jag har bytt i köket, i "matsalen", och på hela övervåningen. Den enda orörda gardiner är i vardagsrummet...och det kommer jag att låta hänga kvar ett tag till. Det var det roliga.....men det absolut tråkigaste och tristaste...det är fönsterputsningen. Jag vet inte vad jag gör för fel med "Kärschern".....för det blir bara randigt. Det ser bra ut när man håller på och så går man in och ska beundra rena och fina runtor.....åh, då vill man bara grina. Vad gör jag för fel???????
 
Men här är iallfall före och efterbilder på köket....trots randiga föster. Maya är iallafall glad över att hon kan titta ut igen....hahhahah.
 
 
Solen lyser upp ibland mellan molnen.....och jag verkar verkligen alltid pricka in innearbete sådana här  dagar, suck.
 
 
Jocke har målat och skrapat idag och klippt gräsmattan. Men, jag tror han äter bär mer än klipper....hahhaha.
 
 
Kira ligger och tittar på när husse klipper gräsmattan.....väldigt spännande...hahha.
 
 
Smultronen mognar på en efter en......mums!
 
 
Precis såhär sitter Kira oftast......mitt på gräsmattan och bara sitter och spanar. Hon kan sitta så i evigheter.....rakt upp och ner. Hon är så otroligt speciell denna lilla vovve.....
 
 
 
Visa fler inlägg