Regn och sol

Hela förmiddagen så har det varit mulet och regnat av och till. På eftermiddagen klarnade det upp såpass att vi bestämde oss för att gå en promenad med hundarna. Det är vackert med regn också, helst alla regndroppar som fastnar på bladen....
 
 
Det är bara solen som värmer ute just nu, för när det är mulet som idag så är det faktiskt lite kallt. Men, vi har ju på kläder efter väder....bara det inte börjar regna igen förstås..hahha. På hemvägen så ljusnade det rejält och solen visade sig igen...och med den kom värmen tillbaka.
 
 
Grönt är väl bara för skönt...
 
 
När vi kom hem så var mina föräldrar ute på vår gård....snacka om tajming. Hundarna blev överlyckliga att få träffa sin dagmatte/daghusse....och de sprang fram och tillbaka mellan dom för att kunna hälsa....ordentligt!
 
 
Vi gick in och fikade och självklart så ville ju även Maya vara med på ett hörn....hahha. Men, hon fick faktiskt gå ner när min mamma också ville ha en stol att sitta på.
 
 
Vid 15:00 tiden så skiner solen igen.....och körsbärsträdets knoppar blir bara större och större. Nu är det inte länge kvar innan det gröna blir vita vackra små blommor.....längtar så tills dess.
 
 
Men, i fjärran ser det ut som om regnet faller....ömsom sol och ömsom regn är vad som gäller denna dag. Vi har även haft sol och regn samtidigt idag.....
 
 
I morgon så ska jag träffa några Vitterklippare och gå på en promenad tillsammans. Då måste jag ju ner i klipprummet och fixa till deras frisyrer lite....totta om dem bland annat. Men, Maya är inte alls så populär just nu....hahhaha. Hon lägger sig ner och rullar sig så fort de kom ut och ser nu ut som hej kom och hjälp mig....suck. Det var den borstningen det....suck....det är bara att börja om från början igen.