Promenad runt Hörnsjön

Nu i morse åkte jag och hundarna för att gå en promenad runt Hörnsjön innan jag skulle åka och handla på Ica. Det är ju bara så vackert där, men det var väldigt blött på vissa ställen...så det gällde att se vart man satte ner sina fötter. Det var kallt och blåste isande kalla vindar....men, solen lyste från en blå himmel och det gjorde allt bara så vackert. Det var inte många som var ute och gick/sprang där såhär tidigt på morgonen och det var riktigt skönt. Hundarna snusade och snusade och var väldigt ivriga i sina koppel.....jisses så de drog ibland.
 
 
I Ö-vik har vi två solar.....
 
 
Det finaste man har sätter man på bordet....
 
 
Vi gick på de mindre stigarna och där stötte vi på ett litet hinder....och självklart så passade vi på att göra lite balansövningar. Först upp var Maya....och hon hoppade upp alldeles själv. Kira fick jag lyfta upp, men väl där uppe så var det som om hon inte gjort annat. Jag bad dem att sätta sig....det var lite klurigt när de inte var helt säkert var de har sina rumpor, men de satte sig efter en liten stund.
 
 
Vi hittade fler ställen att hoppa upp på, men med betydligt mindre svårighetsgrad än det fallna trädet. Denna gång en fin liten plan sten som fanns precis bredvid stigen...
 
 
Nu går vi tillbaka till bilen.....men, är bra sugen på att gå ett varv till. Men, plikten kallar....det ska handlas och sedan förberedas inför kvällens jobbskift.