Hipp Hipp HURRA....för Maya fyller 4 idag!

Tänk att tiden kan gå så otroligt fort när man har det roligt.....idag fyller vår älskade Maya hela 4 år! Det är fyra år av ren och skär glädje.....och en enorm lycka. Tänk att vi....just vi, fick äran att köpa denna underbara hund från Ulla-Britt som äger Vitterklippens kennel. Jag kommer aldrig att glömma dagen då vi äntligen fick veta vilken av tikarna som skulle bli just vår stjärna.....det är som om det vore igår. Jag måste ju också passa på att GRATTA alla hennes kullsyskon (My, Milou och Meya) och naturligtvis ett extra stort grattis till My som även är mamma till våra Kira.
 
 
Men, nu har den lilla tösen blivit en stor dam.....hela fyra år gammal och det ska vi naturligtvis fira med godsaker,present, bus på gården och en härlig promenad. Vi börjar denna unerbara fördelsedag med en lite lyxigare frukost....mums!
 
 
Efter frukosten så går vi ut på gården i den strålande solen.....vilken fint födelsedagsväder Maya fått. De är säkert ute och springer och busar med varandra i ca 15 minuter....i full fart med inslag av brottningsmacher och någon enstaka vals. Bjuder dagen till ära också på ett litet youtube klipp på fyraåringen med hennes bästa kompis Kira.
 
 
När de lekt klart så var det dags för födelsedagspresenten.....den blev uppskattad. Men, Kira var minst lika intresserad av den och försökte ta den så fort hon fick tillfälle. Men, Maya höll ett stadigt tag om den....det är ju trots allt hennes fördelsedag och hennes egna present.
 
 
Vi gick sedan hela familjen ut på en långpromenad i solen....vi var ute i över 1 timma och hundarna kunde springa lösa en del utav sträckan.
 
 
När vi kom hem igen vad der såklart dags för födelsedagstårta.....med falukorv, cremefraiche, ost och hundgodis. Ska det va så ska det! Självklart fick även Kira en alldeles egen tallrik med godsaker på.
 
 
Nu tar Maya en siesta i soffan....det tar på att fylla 4 år!
 
 
Det hon inte vet är....så shhhhh.....är att hon ska få ett läckert hjärtformat ben i kväll.