Trollrunor - Den blå jorden

(5 tim 10 min)
 
Ravn och hans goda medhjälpare var på väg till den plats där Månhäxan fanns, då Bianca Marina, Ravns barnbarn, plötsligt gjorde uppror. Hon vantrivdes och längtade hem. Hon såg ned på allt och alla, och speciellt på Mischka, den unge mannen de haft sådan tur att få som vägvisare. Så snart hon kunde lät hon Mischka förstå att hon inte tyckte om honom.
 
Äntligen var de framme vid området som blev kallat "Den blå jorden", där själva ondskan höll till. Förtvivlan var stor då halva gruppen gick i en fälla och var spårlöst borta...
 
Boken får en 3:a av mig!
 
Ravn kände sig frisk nog för att resa till den plats där den onda Månhäxan hade sitt gömställe. Men, vad de då inte visste var att den andra gruppen som 2 år tidigare begett sig för att finna Falk hade kommit tillbaka. Halva den gruppen fortsatte för att finna Ravn och de andra....för de hade spårlöst försvunnit ute i ödemarken.
 
Den nya gruppen anslöt sig till Ravn och hans grupp.....och det blev verkligen ett kärt återseende. Men, medan de andra låg och som bredvid elden de gjort upp så gick halvad en gruppen som var vaken för att utforska landskapet. Plöstligt var försvunna....helt och hållet uppslukade. De som återstod av den gruppen började leta efter dem.....men, vart hade de tagit vägen?
 
Allmänt | |
Upp