Onda flickor

(13 tim 13 min)
 
En sommarmorgon träffas tre unga flickor för första gången. Innan dagen är slut kommer två av dem att anklagas för mord.
 
Sommaren 1986 dömdes två unga flickor till fängelse för mord. Tjugofem år senare rapporterar journalisten Kirsty Lindsay om en rad mycket obehagliga attacker på unga kvinnor. Hennes efterforskningar leder henne till städaren Amber Gordon. Så träffade Kirsty Amber på nytt, för första gången sedan den där svarta dagen då de var barn.
 
De blir snabbt medvetna om den stora fara de befinner sig i. Och med nya identiteter och familjer att skydda är de beredda att göra vad som helst för att bevara sin hemlighet.
 
Boken får en 3:a av mig.
 
Boken handlar om två unga flickor som egentligen ite alls känner varnandra - den ena är rik (Amber) och den andra fattig (Kirsty). Plötsligt en dag så står de med en liten flicka....som är Ambers storebrors tjejs lillasyster. Den lilla flickan dör och de båda blir anklagade för mord och sätts på varsin anstalt.
 
Kirsty är nu en journalist och åker till en liten sömnig stad och ska rapportera om några mord på kvinnor. Hellt plötsligt står de öga mot öga mot varandra igen efter alls dessa år - och de båda blir skräckslagna. De får INTE enligt deras dom ha någon kontakt med varandra överhuvudtaget. För att inte deras riktiga identiteter skall komma fram i ljuset så är de beredda att göra vad som helst för att bevara sin mörka hemlighet.