Sollefteå camping (16/7)

Åh, så skönt att vakna upp och inte behöva packa ihop allt för att åka iväg till nya ställen....och att solen skiner gör ju saken så mycket bättre.
 
 
Hundarna myser på vår inhägnade uteplats....med både bus och avslappningsövningar. Det är så skönt att för både mig (oss) och hundarna att de kan få lite frihet de också. 
 
 
Efter lunchen gick vi alla på en promenad runt på campingen....en camping som jag verkligen gärna kommer tillbaka till. Här finns det allt du kan tänka dig behöva....en liten mataffär, en liten restaurang, promenadvägar, lekplaster för barnen, utomhuspooler (tre stycken), många servicehus, badplats, fiske, bra tilltagna campingplaster, sopstationer, tömma gråvatten och latrin...och inte förglömma behållarna man kan kasta hundbajspåsar i (som fanns på jämna mellanrum efter promenadvägen).
 
 
Efter promenaden fick vi oss alla lite gott i plastmuggarna att dricka....Baileys till damaerna och Whiskey till herrarna. Maya och Kira fick varsitt tuggben....det måste ju vara rättvist...hahha.
 
 
Jocke försöker sola...hahhahah! Jag fattar inte hur Maya kan tycka det är skönt att ligga i solen....för det gör hon ofta. Kira hon söker sig som oftast till skuggan i allafall. Jag sitter ute i solen och håller på med 2022 års Bullet Journal...kan det bli bättre?
 
 
Vi satt ute till solen gck ner bakom träden...ca 22:00. Vi hade ikväll skafferisista.....då bullar vi upp allt gott vi kan hitta i våra gömmor, som vi alla delar på. Det blev gott att dricka i glasen, chips i alla dess former, dipp, ost och kex m.m.
 
 
Nu ska de blir skönt att krypa ner i sängen.....man blir verkigen trött av att vara ute i friska luften. Vi sitter ju ute mest hela tiden under hela vår campingtripp.....då sover man också så gott om nätterna.
 
I morgon åker vi hem....
 
Husbil & Semester | |
Upp