Sollefteå Camping (15/7)

Nu har vi äntligen kommit fram till Sollefteå camping. Men, det ser inte så lovande ut på himlen....hua så mörka moln som drar in över oss. Vi hann precis göra oss klara....med att ställa upp husbilen på ställklossar och koppla in elen innan åskan och regnet kom.
 
 
Efter regnskuren så passade jag på att gå ut med hundarna en liten sväng. Ett gäng kråkor satt på en gren och bråkade med varandra och behagade inte ens titta upp på oss när vi passerade. 
 
 
Det finns en promenadväg som går runt hela campingen som är ca 1 1/2 -2 km lång.....helt suveränt för oss alla hundägare. Och det är exakt vad som finns på denna camping....jag tror nästan alla hade en hund av något slag med sig. Tänk att man kan bli så överlycklig över att få se något som man kan kasta bajspåsarna i. Det är tyvärr en väldigt ovanlig syn där jag bor och varit under dessa semesterdagar....underbart!
 
Vi firade med att beställa pizza (från Remsel pizzeria).....och de hade även utkörning till själva campingen. Men, de kunde inte komma innaför bommarna så jag och Jocke gick till receptionen för att hämta alla kartonger (6 stycken). Men, oj så gott det var och så skönt att slippa fixa egen mat för en gångs skull. Nackdelen var att pizzan blev snabbt kall i de kyliga vindarna utomhus.
 
 
Men, som alltid.....efter regn kommer solsken!
 
 
Vi kommer att stanna här på campingen i två dygn....så skönt. När vi stannar mer än två dygn åker alltid hundarnas staket upp....det är så skönt för alla inblandade att slippa hålla koll på koppel som trasslar in sig mellan stols,- och bordsben. Det blåser på rätt bra så vindskyddet vi har har åkt upp också (premiär på den). Det var riktigt skönt att kunna kura in sig i lä.....underbart!
 
 
 
Husbil & Semester | |
Upp