Minisemestern är nu slut för denna gång...

Idag (den 1 augusti),  tog våran minisemstermed husbilen slut. Vi hade packat ihop allt utom elkabeln redan kvällen innan....det känns så skönt att slippa hålla på med det när man ska bege sig hemmåt. För man vet ju aldrig vilket väder det är när man vaknar på morgonen man skall åka hem.
 
Phu....till allas våran lättnad så var det stillsammt och lugnt i våran "grannes" husbil natten mot idag. Så skönt och idag är vi alla pigga och glada...!
 
Jocke kör iväg med husbilen för att åka och tömma toakassetten och jag tar hundarna och går en sista promenad innan vi åker hem.
 
 
När vi kom tillbaka till husbilen så ville både Maya och Kira bums in i husbilen. Det är så roligt att se att de verkligen tycker om husbilslivet.....för det gör jag med.
 
 
Höga kusten är ju bara så vacker....bara hemresan gör att man sitter och njuter utav allt det vackra som finns runt omkring oss. Norrfällsviken ligger ju trots allt bara 6 mil från där vi bor. Många gånger har jag faktiskt tänkt att om jag som sett dessa vyer massor utav gånger och förundras utav allt det vackra gång på gång. Hur ska det då kännas för de som får se detta vidunderliga för första gången?
 
 
Som alltid så somnar våra tjejer på en gång husbilen startar.....det ser ju bara för skönt ut. Om jag kunde så skulle jag ocksp vilja sova under resans gång...
 
 
En sak som är säker....vi har haft en ofantlig tur med vädret ute på Norrfällsviken. Här hemma verkar det har regnat kopiösa mängder....som ni själva kan se i vår båt. Regnmätaren har svämmat över och då slutar strecken på 45 mm.....jisses alltså. Visst har det regnat och åskat i Norrfällsviken med, men bara sent på kvällen och under natten (torsdagsnatt mot fredag).
 
 
 
Husbil & Semester | |
Upp