Jobb ute & inne + regn & sol

Vilket underligt väder det har varit idag....det har öst ner regn och i nästa stund så skiner solen. Det enda som vädergudarna har gemensamt idag....det är att det blåser.
 
Jag har varit inne och städat.....och hundarna ligger och sover på fönsterbänken. Ingen hjälp där inte....
 
 
Jocke har varit ute och kört "trimmern".....han fick inte heller någon hjälp utav småtöserna, de busade istället.
 
 
...och så började det att regna!
 
 
Vi har även hunnit med att bära ut mer skräp till släpvagnen....bland annat vår tv. Det liksom slutade bara att fungerna, eller rättare sagt....tv:en var svart, men ljudet fungerade. Det är inte så roligt att bara höra ljudet om man vill se en film. Så vi var i går och köpte oss en ny tv.....för än hur man vrider och vänder på det så är man ganska beroende utav denna tingest (på gott och ont...mest ont skulle jag tro).
 
 
Solen tittade fram en stund på kvällkvisten....så snabbt ut med hundarna på en promenad, det gäller att passa på mellan skurarna. Det är mäktigt på himlen med alla dessa moln....både vita och mörkt gråa om vart annat + en liten sol som tittar fram ibland. Det känns som om molnen är så nära....häftigt.
 
 
Hem ljuva hem....
 
 
Min älskade lavendel har börjat spira med sina lila små blommor....så vackert och de doftar ljuvligt.
 
 
Nä....nu ska jag gå och hjälpa Jocke att bära mer skräp. Jag fattar inte hur mycket skit man samlar på sig....vi har väldigt mycket "kan vara bra att ha" prylar, på både vind och källare. Det känns så skönt att kasta bort och med detta få mer utrymme (till andra saker...hahha). Har hört någonstans att om man tar in en ny grej till hemmet så ska man kasta tre....kan det verkligen stämma?