Trollrunor - Svartalver

(5 tim 24 min)
 
Äntligen fick Iliana och hennes vänner höra Falks berättelse om allt det hemska som hänt efter han gift sig med Silke - och upptäckte den grymma sanningen om sin hustru. Tillsammans med trälkvinnan Vinja lyckades han fly, och under några hektiska veckor upplevde de två den stora kärleken.
 
Nu hade det gått många år, men Silke var ännu ett dödligt hot mot Falk och hans hjälpare. Skulle de vinna striden, var de beroende av Iliana och hennes speciella förmågor...
 
Boken får en 3:a av mig!
 
Falk lyckades fly från svartalverna och lyckades samtidigt rädda två kvinnor och ett litet barn. Men, Silke accepterade inte alls att hennes man flydde henne...helst inte tillsammans med andra kvinnor. De fick fly för siba liv och hittade ett öde torp som de stannade till vid. Innan Falk och Vinja kom fram till torpet så hade de fört hem kvinnan och hennes barn till det ställe hon bodde på innan hon blev tillfångatagen.
 
För att en gång för alla kunna förgöra dessa hemska varselser som svartalverna var...satte de alla sin tillit till Iliana och hennes speciella krafter.
 
Allmänt | |
Upp