Pudelpromenad....SPK Norra/Ö-vik

Idag klockan 12:00 så hade Pudelklubben här i Ö-vik fixat en pudelpromenad runt Höglandssjön (den mindre av de två sjöarna). Så roligt att de drar igång dessa promenader...och att det var så många som kom. Sammanlagt var det 9 pudlar i varierande storlek och färger....helt underbart. Det var fyra stora, 3 mellan och två dvärgar.
 
När vi höll på att samla ihop oss innan promenaden så kom det fram en "gubbe" som sa att han fått reda på denna träff och undrade om han fick fota och ställa frågor till oss....han kom från ÖA sa han. Ha sa att han aldrig tidigare hört talas om en specifik raspromenad och tyckte detta lät så spännande och roligt. Han följde med oss en liten bit och knäppte en massa kort på hundarna (och även ägarna). Undra om han fick någon bra bild....hahahah....alla hundarna var ju som yra höns så här i början på promenaden.
 
 
Nu forstätter promenaden.....och journalisten från tidningen ÖA, han hade fått sitt scoop och gått tillbaka till sin bil.
 
 
Nu har jag två mentalt trötta hundar...hahhaha. Det tar på en liten lanlolla att vara social.....helst när man inte är van med så många hundar på en och samma gång. Det är alltid så fascinerande när det gäller pudlar....det bråkas aldrig. Det var Kira som var yngst med sina 1 år och den äldsta (den vita storpudeln) var 10 år....och så var de andra ett spann därimellan. Det var också en blandning mellan hanar och tikar....jag tror det var fyra hanar och fem tikar. Vilken underbar ras vi har !!!!
 
Nu längtar jag redan efter nästa sammankomst....det är så otroligt nyttigt för mina lantlollor!
 
Pudlar | |
#1 - - Anonym:

Det var en härlig promenad! /Kristina

Svar: Ja, så roligt att det var så många som kom 😀. Tack för att ni fixade denna promenad... 💖
CARINA WESTIN

Upp