Trollrunor - Månhäxan

(5 tim 14 min)
 
Den begåvade och mystiska Iliana reste till Norge för att söka efter sin farfar, Falk, som varit spårlöst försvunnen i flera år. Med sig hade hon den vackra Ylva och tre andra vänner och släktingar. Det var en hoppfull skara som lämnade Tunsberg, där de möttes av den duktiga vägvisaren Robert, som självaste vargklanen hade sänt för att hjälpa dem. Extra spännande blev det för Ylva, som förälskade sig passionerat i den unge och trevlige vägvisaren. Ingen visste att den farlige Månhäxan också var med dem - i en ny och djävulsk förklädnad.
 
Boken får en 3:a av mig!
 
Falk har blivit bergatagen och försvunnit från jordens yta verkar det som. Efter att många försökt att hitta honom under åren...så berger sig nu en liten skara ut på ett sista försök. De gör detta nu för att Ravn är svårt sjuk och en av hans sista önskningar var att få återse sin sin igen innan han dör. På denna resa är Iliana med (samma namn som sin farmor)....genom att om någon kan hitta honom så är det hon, för att hon har älvornas blod i sig.
 
Samtidigt som denna skara tar sig genom Norges karga land så har de äntligen kunnat tyda runorna som finns på det ben de hittat i den första boken. Nu ska de försöka hitta Månhäxans tillhåll och genom detta förinta henne....
 
Allmänt | |
Upp