Trollrunor - Där vinden får vila

(5 tim 23 min)
 
Tiden är inne då Ravn måste ta farväl av Ilona och reda vidare för att finna godset där hans mor hade växt upp. För Ilona kändes det som att hjärtat skulle brista, men Ravn kunde trots detta inte lova att de skulle mötas igen. Bara han själv visste att han led av en dödlig sjukdom.
 
Ilonas sorg efter Ravn växte sig starkare då hon med sina nya förmågor såg att han var i stor fara. Lyckligtvis fick hon hjälp av goda vänner, och tillsammans med Tasso och Kristin red de efter Ravn för att rädda honom från farorna som hotade. Det var inte ett ögonblick för tidigt...
 
Boken får en 3:a av mig!
 
Boken handlar om hur Ilonas kontakter med de små varselser de räddat.....och hur de har gett henne förmågor utöver det vanliga. Hennes intuition är så stark och hon kan känna om någon eller något är i fara. Hon kunde känna hur Kristina var i fara....och att det var "månhäxan" som försökte ta hennes kropp i besiktning + att hon även kände så starkt att Ravn var i livsfara. Vargfolket (som är andar), hjälpte henne och även den små varelserna (näcken och en älva) hjälpte henne. När de äntligen hann ikapp Ravn så var det inte en minut försent.....han var dödssjuk.
 
Allmänt | |
Upp