Hundkurs med Kira....(4 av 4)

Ikväll var det den sista delen av hundkursen....nu har vi gått alla fyra gånger. Det har varit givande och många "aha" stunder....i allafall för min del. Nu inför den sista gången så var det många frågor, svar och funderingar på fortsatt träning hemma. Det var väldigt lärorikt och intressant att lyssna på....ja vill inte att det ska ta slut nu....buhu!
 
Ikväll har vi tränat följsamhet, nej, bra, inkallning, sitt, ligg, hopp och lek, många störande moment, dirigering med handen m.m.. Kira var lite diträ idag tyckte jag, men hon var nog ganska trött skulle jag tro. Hon har ju varit hos mina föräldrar idag...och då blir det liksom inte samma vila som här hemma. Men, på det stora hela så skötte hon sig så himla bra....jag är så stolt över min lilla Kira.
 
Innan vi åkte hem så satte vi oss ner med hundarna...så att de fick slappna av medan vi pratade om ditten och datten. Kira hade det lite besvärligt med att ligga ner denna gång....för bredvid oss var det en jättestor schäfer som inte ville ligga still längre stunder. Jag tog upp henne i famnen och då somnade hon....oj, så trött hon måste vara.
 
Här är en del av gänget som tränat tillsammans dessa fyra gånger på Bergbacka gård under Rakels ledning.
 
 
Nu är resten upp till mig....om man bara kommer ihåg allt som blivit sagt. Jag hade nog tyckt för den dyra summan vi betalat för kursen så borde man fått ett papper som det stod de viktigaste sakerna att tänka på. För hur i hela friden ska man annars komma ihåg allt ?
 
Jag tycker att Kira var en kursetta....hahhaha!
 
Kira | |
Upp