Slav

(9 tim 10 min)
 
"De valde mig eftersom ingen skulle sakna mig". Anna kidnappades på öppen gata i London och gjordes till sexslav.
 
I denna chockerande och sanna bok berättar Anna sin historia. Hur hon kom till London från Rumänien för att studera. Bortfördes mot sin vilja på öppen gata. Hölls som sexslav i nio månader. Misshandlades och utnyttjades av tusentals män. Men Anna lät inte knäckas och till slut lyckades hon fly. Inte bara det - hon tog revanch på sina kidnappare och hallickar.
 
Detta är första gången en ung kvinna i stormens öga, kan ge sin skakande och hjärtskärande berättelse. Men en stark och övertygande röst berättar hon om sin tid i sexhandelns våld.
 
Boken får en 3:a av mig!
 
Detta är en sann berättelse om en ung kvinna som blir kidnappad på en öppen gata i London. Anna är från Rumänien och är i London för att plugga och hon känner ingen....just detta ser de som kidnappar henne (de bor i samma byggnad som hon). Hon förs till Irland och där hålls hon som fången....och får arbeta som sexslav. De hotar, slår, våldtar, tar hennes glasögon, svälter henne, luggas och blir utnyttjad av tusentals män. Hon bryts för varje dag ner mer och mer och gör saker som hon aldrig trot sig kunna göra - bara för att slippa sina plågoandar.
 
Efter nio månader lyckas hon rymma....och efter många om och men träffar hon på rätt människor och nu kan hon börja ta ut sn hämd på sina plågoandar.