Den mörkaste hemligheten

(13 tim 13 min)
 
När den treåriga flickan Coco - tvilling till den identiska systern Ruby - försvinner under sin pappas femtioårsfest, väcker fallet en enorm uppståndelse i medierna. Flickans föräldrar är rika och har stort inflytande, liksom de vänner vars sommarhus vid havet festen hölls i. Vad var det egentligen som hände den där ödesdigra kvällen?
 
Handlingen sträcker sig över två helger. Den första är den då Coco försvinner. Den andra den då de mörkaste av hemligheter till sist ska komma att avslöjas...
 
Den mörkaste hemligheten är en tät, känsloladdad och uppslukande psykologisk thriller av författaren till succén Onda flickor.
 
Boken får en svag 3:a av mig!
 
Boken handlar om en familj var den ena tvilling flickan (3 år gammal), spårlöst försvinner under en fest. Det är pappan till flickan som har en 50-års fest tillsammans med goda vänner och deras barn i ett sommarhus vid havet. Den som berättar denna historia är ett äldre barn till mannen, som han har i ett tidigare äktenskap. Plötsligt dör pappan och hon tar sig an sin halvsyster Ruby, som så gärna vill gå på sin pappas begravning.
 
Vad är egentligen den mörka hemligheten med Cocos försvinnande?