Regn och rusk...

Idag var det inte så roligt att gå ut med hundarna...det småregnar och är mörkt. Men, på med kläder och så gick vi ut en liten promenad. Vi valde att gå en bit in i skogen, men det blev så mörkt så vi vände om ganska snabbt. Jag borde ha haft med mig min pannlampa....måste komma ihåg det till en annan gång.
 
 
Jocke, Alrik och min pappa Stig håller på att förbereda för att sätta upp platonmatta och isolering, men först ska de försöka laga den skadade befintliga dräneringen. Vi ska med andra ord ha dubbel dränering runt vårt hus. Blött, kallt och mörkt är det ute, men med pannlampor, regnkläder och trevligt sällskap kommer man långt.
 
 
Jag själv sitter inne och väntar på att han vi hyr in husbilen hos ska höra av sig. Vi har nämligen glömt bältesadaptern till hundarna i husbilen - och dessa behövs nu när jag tvingats jobba 2-skift i början på november. Mina föräldrar kommer att ha hundarna varannan vecka (förmiddagsveckan) och de vill att hundarna skall åka säkert i deras bil - och det vill ju vi också. Det känns så dumt och onödigt att köpa nya när vi trots allt redan har två....
 
(Bilden kommer från denna sida)
 
Allmänt | |
Upp