Dräneringslagsfest....

Som brukligt när man är klar med ett större arbete så ska man ha en FEST! Ikväll så har vi bjudit in de som varit och hjälpt oss i sommar/höst med dräneringen + mura igen fönster och slår bort farstukvisten och. Men, den största biten är trots allt dräneringen med allt som hör den till!
 
Vi har skrivit ut lite bilder från sommaren/hösten som vi hängt upp i hall och kök....så att de som kommer får en liten påminnelse om hur slitsamt vi haft det. En riktigt kul idé tycker jag....och jag tror också att det var uppskattat för alla inblandade.
 
 
Ikväll ska vi bjuda på tacos....mums! Tacoköttfärsen har jag gjort i slowcookern....så här gjorde jag (vi har fyrdubblat alla ingredienser): 1,6 kilo nötfärs, 4 påse tackokrydda, 2 dl vatten. Bryn färsen i stekpannan och häll bort överfödig vätska och lägg färsen sedan i slowcookern (bryn lite åt gången). Blanda ner tackokryddan och vattnet och rör om. Ställ in slowcookern på HIGH i 3 timmar....sedan får den stå på WARM...så att alla får varm tacoröra. Till efterrätt blir det den oslagbara kladdkakan, den går alltid hem. För vem gillar inte kladdkaka med grädde? Hundarna gillar verkligen grädden...hahha.
 
 
Marchaller skall tändas och det ska dukas på borden.....klockan 17:00 ska våra 8 gäster börja trilla in till en välkomstdrink och surr. Så roligt att alla kunde komma.....
 
 
 Maten var uppskattad och tacos är ju alltid gott....
 
 
Vi delade också ut presentkort till alla som varit och hjälp oss med dräneringen och allt annat runt omkring. Vi ville verkligen visa hur otroligt uppskattad deras hjälp har varit för oss....så de fick en liten lön för mödan kan man säga. Än en gång.....TUSEN TACK till er alla som hjälp oss!
 
 
Nu blir det fest...
 
 
Nu kan jag lova att hundarna i allafall är helt knäckta....de sover som en stock i soffan. Det är jobbit att ha full koll på allt främmande....hahahah.
 
Allmänt | |
Upp