Den hemliga kvinnan

(14 tim 1 min)
 
Louise lever ett bra liv med sin man på Christiansö där hon driver ett itet café. En dag mitt i sommarens högsäsong, dyker en främling upp och hävdar att Louise inte heter Louise utan att hon är Helene, hans fru som försvann tre år tidigare. Och efter DNA-prover står det klart: Louise är Helene. Rötgenbilder visar att hon blivit brutalt misshandlad, något som kan leda till amnesi - minnesförlust. Men  det finns ingen tvekan att hon är Helene Söderberg. Gift med Edmund, mor till två barn och arvtagare till ett företagsimperium. Hon tvingas återvända till sitt gamla liv - ett liv som hon inte minns. Hon måste säga adjö till mannen hon älskar. Hon måste försöka ta reda på vad som hände den där natten för tre år sedan när hon försvann.
 
Boken får en 4:a av mig!
 
Boken handlar om Louise/Helene.....en kvinna som tappat sitt minne. Hon bor på en liten ö utanför Danmark och driver ett litet café där och bor tillsamans med en man. Helt plötsligt en dag står det en helt okänd man utanför hennes café och skriker....skriker efter Helene. Han påstår sig vara hennes man och att hon heter Helene Söderberg...inte Louise. DNA prov visar att hon är Helene och att hon är gift och har två yngre barn. Hennes värld kollapsar...ännu en gång.
 
Helene/Louise flyttar tillbaka hem till sin man och sina barn, men kan inte skaka av sig känslan av olust. Vad hände för tre år sedan....vad hände som gjorde att hon tappade minnet?