Rena rama släktträffen....

Ikväll när jag och hundarna gick ut på en promenad så gick vi förbi Inger och Wilma. Jag ringde på deras dörr och de var hemma....sicken lycka. Jag ska nu försöka bena ut deras släktskap med varandra....ja, jisses alltså. Nu ska vi se.....Wilmas mamma är Mayas äldre halvsyster (från Vitterklippens kennel) och genom att Kira är Mayas helsysters dotter....så blir de ju också släkt på något vis. Äsch...så krångligt det blev!
 
Men, än hur släktskapet ter sig så hade de hur kul som helst tillsammans. Detta är första gånger som Kira fått springa lös tillsammans med en annan hund och busa....det gick hur bra som helst.
 
Nu kommer bilder på lyckliga hundar....hahahaha. Det var Maya och Wilma (som redan känner varandra) som började busa och Kira sprang efter dom två. Men, efter ett tag så upptäckte Wilma att det var mer fart på Kira...så då blev det dom två som sprang och busade istället (i full fart). Men, alla tre var verkligen med i leken....och jag tror att Maya tyckte det var lite skönt att få ge sig in i leken när hon själv ville.
 
 
Hundarna var rätt nöjda med dagens motionspass.....
 
 
Det är så otroligt fint att gå nedanför där Inger bor. Det är också perfekt att det inte finns en bil så långt ögat kan nå + att vägen ända ner till badet är bra att gå på. Grönt är så skönt!
 
Allmänt | |
Upp