Fyra år som husbilsägare...

Idag för exakt 4 år sedan så hämtade vi hem vår underbara Sara (som vi kallar henne) från Sollefteå. Vi hade varit och tittat på ett antal husbilar innan vi bestämde oss för just henne - hon hade allt vi vill ha. Valet blev en Kabe Travel Master -09....och det valet har vi inte ångrat en enda liten sekund.
 
Redan två dagar efter vi fått hem henne - så var vi ut på vår första tur tillammans med våra föräldrar....magiskt är det enda ord jag kan beskriva detta. Tänk att få äga en alldeles egen husbil....
 
Många minnen har vi tillsammans med vår Sara och den alla största (än så länge), var sommaren 2018. Då åkte vi med vår husbil och Jockes föräldrar i sin.....ända till Frankrike. Den resan kommer jag inte att glömma på väldigt länge.
 
Men, självklart finns det även andra oförglömliga minnen under våra fyra somrar tillsammans:
 
Det har inte enbart varit solsken under våra turer.....det har både regnat, åskat och varit riktigt kallt. Men, vad gör det när det är varmt, torrt och tryggt inne i husbilen. Det finns ju också något som heter: -"Det finns inga dåliga väder....bara dåliga kläder".
 
Men, övervägande så är minnena enbart goda.....
 
Ja, där har vi en liten återblick över de fyra somrarna vi haft äran att ha "Sara" i vår ägo. Än är sommaren inte slut....så fler minnen kommer vi att få tillsammans.
 
I Love You!