Välkommen hem Kira!

Vid 17:00 tiden åkte vi ut till Margareta.....nu har dagen vi längtat efter ÄNTLIGEN kommit! Nu ska vi äntligen få ta med oss underbara lilla Vitterklippens Mysiga Kira hem till oss....som vi har längtat efter detta lilla underverk. Men, först blir det lite valpbus med de tre som är kvar och gofika såklart, sedan blir det påskrivning av papper och valpen skall betalas. Men, nu är hon vår....skulle ha gjort ett glädjeskutt om jag inte hade haft ont i mitt knä...hahahah.
 
 
Nu åker vi hem med vår dyrbara last.....och så bidde det bara två valpar kvar. En riktigt lycklig och glad Carina.....hahahhah!
 
 
Nu blir det spännande...vad kommer Maya att göra! Vi försökte sätta ut Kira på den kalla backen med hon började bara skaka....hon fryser om sina små tassar. Varför ska det bli en riktig köldknäpp just nu för? Maya tyckte det var riktigt spännande....
 
 
Allt detta följde med i en väska vi fick av Margareta - det var mat, en pläd, en liten Ikea råtta, Kiras stamtavla, godisväsa, reflex och pricken över i:et.....jag fick ett skohorn av Margareta..hahha.
 
 
Nu går vi in i värmen med våra underbara små töser....oj, så Maya har blivit stor på en gång! Maya var intresserad av Kira, men hon tycker nog att hon är lite läskig samtidigt. Det lustiga var att Maya var mer intresserad av att sno Kiras lilla Ikearåtta....tokfia!
 
 
Efter en stund så gick vi in i köket och Kira fick maten som hon ska ha ikväll....mums!
 
 
...och så blir man ju så trött efter alla nya intryck!
 
 
Jocke kom upp med Kira i famnen och såg så glad ut - Kira har både kissat och bajsat ute. Yeehawww....hon tål kylan :)