Men...vart tog solen vägen?

Helt sanslöst hur vädret kan skifta så kraftigt...bara från den ena dagen till den andra! Igår var det strålande sol och ca - 8 grader ute och idag är det snöslask, storm, grå himmel och + 2 grader - vilken galen värld vi lever i. Det blåser så mycket så man knappt kan andas och det var nästan så att stormen blåste iväg med ytterdörren, när jag skulle släppa ut hundarna i morse.
 
Jag fick höra av Jocke att han fick lov att köra med snöslungan på uppfarten innan han åkte iväg på jobbet i morse. Snön har drivit igen vår uppfart av stormen som härjar + att plogvallen var riktigt hög. Stackarn....
 
Nog blir livet härligare med lite sol....eller hur! Till och med Kira valde att följa med oss in på en gång i morse....annars brukar hon vägra gå in om hon anser att vi varit ute för kort stund. Då sitter hon bara och tittar på mig...eller så går hon iväg för att göra sitt. Hon kan vara ute länge ensammen på gården - det verkar inte alls bekomma henne....hahhahaha....om det är fint väder det vill säga!
 
En sak som är säker....det blir ingen lång promenad för mig och hundarna i detta skitväder ialafall! T
 
 
...och i går såg det ut så här!
 
 
Snälla solen...kom tillbaka till oss!!!!!