Så underbart väder....

Vid 13:00 tiden hade vi +16 grader i skuggan och över 30 grader i solen.....helt underbart med andra ord. Jag och hundarna åkte ut till Järved för att gå en promenad i solen med min mamma. Det är ett sådant underbart ljud ute just nu nere vid vattnet - det är måsarna som skriar. Måsarnas skri är sommar för mig. Jag kan bara blunda och snabbt i mitt inre komma ut till havet och jag kan känna de varma klipporna och solens värmande strålar.
 
 
Vi forsatte vår promenad efter stranden i Järved och jag bara njuter och hundarna tycker det också är härligt.
 
 
På vägen tillbaka så stötte vi på den feta labradoren. Denna hund går alltid lös nere i båthamnen i Järved och vare sig man vill eller inte så kommer hon lunkandes mot alla som går förbi där nere. Hon är supersnäll, men bara för att man är snäll så kanske det finns de som inte vill att en hund kommer mot en alla gånger. Kira tyckte det var spännande och roligt och hon försökte till och med att få igång lek med denna dam....men, hon lunkade bara vidare.
 
 
Hemma hos min mamma så fixade hon "hucklen" till hundarna - det är ju påsk...hahahha. Vi fick muta Kira med kex så att hon skulle sitta stilla och inte ta bort det hon fått på huvudet. Maya satt still och tyckte det inte var så roligt...hahhaha.
 
 
Glad Påsk!
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Så trevligt att du😍, Maya❤️och Kira❤️tog en biltur till din mamma och tog ut henne på hundpromenad till stranden / båt hamnen i Järved. Av kopplande och mysigt och gå vid vattnet👍. Nya dofter och lukta på för Maya❤️och Kira❤️.
När ” feta🐾 labben” som kom lös vid båt hamnen tyckte Kira att den kompisen kunde jag leka med, men tyvärr så var labben inte intresserad, utan labben gick iväg sakta.
Vad fina flickorna❤️❤️ blev med var sitt ” huckle ” och sen sitta fin på fina bänken (svårt för en valp att sitta stilla ,men det fixa hon perfekt) för bästa matte😍 ska fotografera sina fyrbenta päls älsklingar och lägga upp för sina vänner 👍.

Upp