Myser ute på gården...

Vi har +11 grader ute idag (i skuggan) och solen skiner. Vad gör man....jo, ut på gården med hudnarna och bara myser. Jo, det klart lite arbete blev det....lite snöskottning. Jag vill så gärna ha bort snön som vi fortfarande har i stora höga på gården....så fram med spaden och börja skotta lite. Hundarna fick varsin toarulle med godis i att leka med medan jag arbetade. Jag gjorde en liten grotta och kastade ut sön på den redan torra gräsmattan. Skaren på snön är stenhård fortfarande, men under den är snön ganska porös. Har man inte redan jobb så gör man sig ett....hahahah.
 
 
Efter snöskottningen så satte jag mig ute i solen med en kopp te medan hundarna fick varsitt tuggben. Åh, så skönt det är att bara sitta en stund i solen och bara njuta av värmen och att äntligen kunna sitta ute med sin tekopp....helt underbart.
 
 
En fjäril kom och satte sig på husväggen en stund och säkert njöt av solens värmande strålar den med.
 
 
Hundarna är väl bara för roliga - de har sina egna strategier för att komma åt den andres leksak/tuggben. Maya hon börjar leka med en helt annan sak och då måste ju bara Kira också ha den saken....då släpper Maya den leksaken/tuggbenet och springer i full fart till den leksak/tuggben som Kira nyss hade. Kira i sin tur har två strategier....den ena är att skälla. Maya gillar inte när hon skäller och släpper direkt den hon har i munnen och säger till Kira, men då passar Kira på att ta den leksak/tuggben Maya precis släppte. Hon har också en annan strategi...och det är att låtsas ha en väldigt speciell sak - som på bilden nedan (en tallkvist). Men, denna gång gick inte Maya på den manövern....hahahah.
 
 
Livet är gott.....
 
Allmänt | |
Upp