Kira ute på äventyr...

Idag har Kira fått vara med om en massa spännande saker....och lite läskiga tror jag. Det började med att vi gick en kort promenad förbi hästarna som finns en bit nedanför oss. Detta var första gången som hon överhuvudtaget ett en häst - en stor brun sak som lufsade rakt mot oss. Kira slog på bromsen direkt och ville inte gå en meter till....sicken otäck sak. Men, efter många om och med fick jag henne att gå förbi hästen, men hon vände sig om hela tiden för att vara säker på att denna otäcka varelse inte förföljde oss. Med andra ord....detta måte vi göra fler gånger - för inte kan hon få fortsätta vara rädd för hästar heller.
 
 
Vi gick även förbi en påskkärring som låg så förnöjt på en gammal bil...hahah.
 
 
Nu ska vi hem till Izabell och "Muffe"....vi ska låta Kira få träffa katterna deras (Blaze & Bagheera). Naturligtvis så har vi med oss påskgodis.....långfredag som det är. Maya hon visste precis vilken dörr som man ska gå in i.....duktig tjej.
 
 
Nu till kattmötet! Kira tyckte att de var superläskiga, men tordes efter ett tag i allafall snusa lite på Bagheera och hon snusade även lite på Blaze som låg blixt stilla bredvid rumsbordet. Jag hade faktiskt trott att Kira skulle vara mer på, men hon satt mest bara och observerade vad katterna gjorde och de gjorde samma sak i sin tur.
 
 
Måste bara lägga in en bild på mina fina gula påskblommor....det riktigt lyser upp i köket!
 
 
Så summa sumarum....Kira tycker hästar är otäcka och katter konstiga. Detta måste vi bara göra om fler gånger....se hästar och träffa katterna. Maya hon bryr sig inte alls om något av ovannämnda djur....
 
 
Kira | |
Upp