Idag är inte vilken dag som helst - det är Mayas födelsedag!

Idag fyller Maya hela 2 år gammal....jisses så tiden flyger iväg! Jag måse ju också passa på att gratta hela Mayas kull på deras födelsedag och naturligtvis Kiras mamma My....
 
Tänk att för 2 år sedan föddes denna underbara varelse Maya.....tillsammans med sina tre syskon. Så grattis Maya, My, Milou och Meya på eran 2 årsdag....hipp hipp HURRA!!!!
 
 
Denna bild är så härlig att se....den är på systrarna My och Maya. Det som är så underbart är att det är just My som är mamma till Kira....
 
 
Här kommer några fina bilder på Maya under dessa två år som gått....
 
 
 
Idag så fick hon lite hundgodis och en alldeles egen present i form av en liten kanin....som hon verkligen gillade. Men, det är inte så lätt alla gånger när man har en liten till här hemma som också vill ha presenter.....hahahah.
 
 
Ja, du Maya, Maya, Maya.......det finns ingen så underbar liten vovve som du och nu fyller du hela två år. Du är godheten personifierad och har ett sådant tålamod mot valpen i huset. Visst har du dina ovanor...hahha, men de är mest bara charmiga - som när du vill bli buren i famnen, eller sitta tätt intill mig mitt knä. Lite fler saker som visar din underbara personlighet: Du skäller knappt inget alls, du älskar att pussas, du älskar att busa och springa snabbt, du är lydig och lättlärd, du har ett stort hjärta till allt och alla, du älskar livet, du älskar att springa lös över lägdan (och jaga fåglar...hmmm), du är fenomenal i klipprummet, du njuter av att få sova tillsammans med oss i sängen, du gillar att åka bil och husbil....ja, du är vårt allt - min och husses.
 
GRATTIS ÄLSKADE MAYA på din födelsedag!
 
HIPP HIPP HURRA.....
 
 
Maya | |
Upp