Flickan som slutade ljuga

(8 tim 58 min)
 
Désirée Kjellin växte upp i en fin familj. På ytan såg allt bra ut, men bakom kulisserna levde hon i en mardröm som inte ville ta slut. I husets "trygga vrå" utsattes Désirée för sexuella övergrepp av sin pappa. Hon blev ofta misshandlad och fick ständigt uppleva sin mammas hat. Trots att polisen grep in vid ett flertal tillfällen lyckades familjen ändå upprätthålla sin fina fasad.
 
´Flickan som slutade ljuga´ är en utlämnande och brutalt ärlig berättelse om vägen från mörker till ljus. Livsberättelsen handlar om förlåtelsens kraft, att ljuset alltid segrar över mörker och att kärleken övervinner allt.
 
Boken får en 3:a av mig!
 
Boken handlar om Désirée  - om hur hon som liten flicka blev slagen, hånad, hatat av sin egen mor och sexuellt utnyttjad av sin egen far. Désirée kämpade i hela sitt liv om att bli omtyckt av andra människor och hamnade genom detta i ett brutalt gäng som festade och slogs. Hennes familj hade en bra fasad utåt...och ingen visste egentligen hur det stod till. Ingen berättade sanningen....ingen. Men, tillslut så berättade hon för sin man....allt utom att hon blivit sexuellt utnyttjad.
 
Désirée sökte med ljus och lykta efter själslig ro och hoppade på allt som verkade vara bra - men tillslut så hittade hon lugnet....hon blev frälst.