Vilket väder....

Det har snöat hela kvällen igår och även under hela natten....så det var ca 3 dm blöt och tung snö som låg på backen i morse. Jocke fick lov att köra med snöslungan i morse innan han åkte på jobbet...redan klockan 06:00. Stackars min Joakim.....men, det blev så bra. Det känns fortfarande inte ok att han måste skotta helt själv medan jag sitter inne i värmen och har det bra tillsammans med hundarna. Men, så länge Kira inte har lärt sig att vara ensammen hemma så får det bli så här. Längtar tills vår och sommar.....åh, så jag längtar!
 
 
Gick ut med hundarna så de fick busa av sig lite i snön....
 
 
Kommer nu att visa bilder från idag och samma bild från sommaren.....då kan ni kanske förstå hur mycket snö vi har här hemma just nu....
 
Vi börjar med vårt plommonträd från idag och bilden under den från i sommras....
 
 
Vår granhäck - från idag och bilden under från i somras. Åh, titta på den nedre av dessa bilder....en liten Maya - hon måste ha varit i Kiras ålder på den bilden.
 
 
Och så den sista bilden på staketet från idag och från i somras....snacka om att vi har snö så det räcker och blir över. På den nedre bilden är min älskade och oerhört saknade änglahund Kuro med på bilden...snyft!
 
 
Är den några mer som just nu längtar efter sommaren?