12 - veckors vaccinationssprutan = Check!

Idag ska Kira få sin 12 - veckors vaccinationsspruta....spännande. Men, först ska jag plocka fram hennes alldeles egna fina pärm + att se till att presentkorten är med som alla valpköpare fick när de gjorde sin valpbesiktning hos Distriktsveterinärerna här i Ö-vik.
 
 
Nu är vi framme....
 
 
Maya fick sitta kvar i bilen medan jag och Kira gick in alldeles själva....det var så spännade och lite kusligt tyckte Kira. Men, hon klarade det helt utan moster Mayas hjälp....hon är ju en stor tjej nu som ska få 12 - veckorssprutan..hahha.
 
Medan vi satt inne i väntrummet så knackade det på dörren och Kerstin kom in. Kerstin jobbar där och har bokat en valp efter Lykke och "Tysken" hos Ulla-Britt och Vitterklippens kennel. Hon satt och gullade med Kira en stund och hon berättade att hon var så otroligt valpsjuk just nu...hahaha. Hon sa också att hon bara älskade "Tysken"....som även är pappa till vår lilla underbara Kira. Jag förstår henne helt...."Tysken" är en på miljonen - han är helt underbar.
 
 
Nu ska Kira få sin spruta....huvva! Men, även denna gång sa vår tappra lilla tjej inte ett endaste pip. Hon fick en godis och tyckte livet var allmänt helt underbart...precis som vanligt. Jo, Kira väger exakt 3,0 kilo idag....det är 0,5 kilo mer än vad Maya vägde när hon var 12 veckor gammal.
 
 
På vägen ut så stretade hon inte lika mycket i sitt koppel...utan hon travade på och nosade på allt som om hon gjort detta många gånger förut. Vi gick till bilen och hämtade Maya och gick en liten sväng innan vi åkte hem igen...
 
 
Jahapp....nu har Kira fått en stämpel i sitt vaccinationsintyg - se upp världen för nu kommer vi! Det är så skönt att denna spruta är tagen...nu kan vi åka ut mer med henne där det finns andra hundar och även hem till folk. En spännande tid framöver med andra ord....om det ändå vore bart på backen så vi kunde gå en promenad i skogen.
 
 
Måste ju lägga in en bild på den omtalade "Tysken" också så ni vet vilken hund jag tidigare skrivit om. Får jag presentera Kiras pappa och även Kerstins valps pappa....