Jula....pyssellåda

Idag åkte jag till Jula för att kolla om jag kunde hitta någon slags verktygslåda för att ha alla mina pysselgrejer i. Jag är så less att ha dem alla lösa huller om buller på matsalsbordet....ordning och reda ska det va.
 
Nu ska vi se vad jag kan hitta. Det fanns en hel del att välja bland, det hade jag inte trott. Jag öppnade och tittade i alla möjliga olika lådor. Jag vill ha ett stort fack och flera mindre fack - så jag kan få plats med alla mina saker.
 
 
Denna får det bli...
 
 
Nu har jag fyllt den och det är till och med två mindre lådor kvar att fylla. I det stora facket har jag alla spetsar och tyg. I den ena lådan har jag fjädrar och läderband, i den andra lådan har jag pärlor i alla möjliga olika former och färger. Jag inser att jag nu kan börja handla lite mer saker och fylla de två återstående lådorna....jag vill ha mer fjädrar i olika fäger, mer pärlor helst i sten, pysselverktyg, olika ringar för att fästa saker i, mer färger på spets och andra tygremsor, gröve tråd i flera färger m.m. Är supernöjd......
 
 
Nu ska jag ner och pyssla lite....
 
Hantverk | |
Upp