Tack för i år!

Jahapp.....då kommer denna trista dag som ett brev på posten - vinterförvaring av husbilen! Det är alltid lika vemodigt varje år när denna dag kommer....det känns så ledsamt på något sätt. Tänk om man hade ett alldeles eget varmgarage till vår husbil och kunna åka iväg när som helst man vill....även på vintern (om vi skaffar vinterdäck förstås).
 
Nu åker Jocke och jag och Maya kommer tätt efter med min bil....
 
 
Framme på den plats vi har husbilen vinterförvarad och så ska torrbollarna fixas. Jag ställer ut dom på tre olika ställen i GB-byttor (om det skulle bli överfullt av vatten). De placeras jämt fördelat på golvet från toaletten längst bakt till köksbordet alldeles bakom förarstolen.
 
 
Nu lämnar vi vår husbil och kommer att få hämta ut den i maj nästa år....
 
 
Nu när husbilen är borta från gården så tar traktorn plats där i stället....nu är vi reda för det kalla vita som brukar komma varje år.
 
 
Tänk om man som sagt var hade ett stort garage på gården - ett garage som skulle få plats med  husbilen + lite annat (som tex traktorn).....ett sådant bygge skulle nog gå lös på minst 100 000 kronor. Idag betalar vi 3200 kronor för vinterförvaringen....så summa sumarum så skulle vi behöva ha hus bilen i ett nybyggt garage i 33 år innan det skulle löna sig (eller vad man nu säger). Om 33 år är jag 84 år gammal.....jisses!