Äntligen och samtidigt en djup suck!

I brevlådan idag så har jag ÄNTLIGEN fått en kallelse för operation - en operation som kommer att göra att jag slipper denna förhatliga påsen som hänger på min mage. Det heter så vackert som Nedläggning av Stomi....
 
Jag har ring chefen - inget svar (måste ju tala om att jag kommer att bli borta ett tag från jobbet)!. Jag har ringt mina föräldrar - inget svar (måste ju förbereda dem på att vara hundvakt till Maya på dagarna när Jocke jobbar)!. Jocke vet.....han fick jag tag på!
 
Jag måste ta ledigt onsdagen den 21 mars om jag ska skriva in mig den 22 mars klockan 10:30. Jobbar ju som sagt var natt och jag behöver ju hinna sova innan dess.
 
Den 26 mars är min operation.....känner hur huvudvärken kommer krypande och oron byggs upp i kroppen. Jag både längtar efter denna operation och samtigt är jag livrädd inför den....två olika känslor på en och samma gång = huvudvärk!
 
Nu är det på gång!
 
 
 
SUCK och åter suck!
 
Naturligtvis så ska allt hända samtidigt som jag har andra saker inplanerade.....som en vardagslydnadskurs med Maya....varför ska allt hända samtidigt! Det är hur lungt som helst och helt plötsligt så krockar allt.....eller nästan allt. Jag har ju lite tur trots allt....
 
På torsdag börjar kursen 19:00 - så då hinner jag skriva in mig på sjukhuset under dagen och ändå hinna vara med på kursen på kvällen. På söndag den 25 mars när jag ska lägga in mig på sjukhuset så håller den sista dagen av kursen på till 13:00. Ringde till kirurgavdelningen och de sa att det räcker om jag kommer in vid 18:30. Så otroligt skönt, då hinner vi vara med på avslutningen också....utan stress.
 
Phu.....vilken tur att inte kursen var v. 13....då hade jag inte alls kunnat gå på den - då ligger jag på sjukhus och har troligtvis ont efter operationen.
 
 
 
Medan jag sitter och kriver detta inlägg så har både Chefen och Mamma ringt upp mig!  Det var ok för chefen att jag tog ledigt den 21 mars - han förstod att jag behövde få sova innan inskrivningen. Han ville jag skulle höra av mig så fort jag visste något om hur länge jag blir liggandes på sjukhus + eventuell sjukskrivning så han kunde planera arbetet.
 
Mamma sa att det var helt ok att de tog hand om Maya...både på inskrivningsdagen och när jag ligger inne på sjukhus. Då kommer Jocke åka och lämna henne hos dom innan jobbet på morgonen och hämta henne när han slutar + att de tar hand om henne när han hälsa på mig på sjukhuset. Vad skulle jag gjort utan mamma och pappa?
 
Måste ringa Izabell och berätta också....får göra det ikväll efter hon slutat. Om hon inte läst detta först förstås...hahaha!
 
Shit.....shit....shit......nu händer det saker! Många känslor i omlopp nu kan jag lova!
 
 
Hälsa & Välmående | |
Upp