Pudelbebisar.....i massor!

Jag och Jocke åkte upp till Ulla-Britt som har Vitterklippens kennel för att titta på pudelvalparna hon har just nu.Vi fick se älgar denna gång med.....men, denna gång var de tre och lite längre ifrån oss.
 
 
 
Valparna är ca 5 veckor gamla och helt bedårande underbara.....åhhhhhhh........ahhhhhhh........åhhhhhhh :) Lykke (mamman till valparna) har fått 9 stycken små ljuvliga pälsbollar....7 är black and tan (samma färg som Maya) och två är aprikosa. Alla valparna är nu tingade utom en aprikos hane....det var ju tur det, annars hade jag nog tingat en liten tik där och då....hahahah.
 
Ulla-Britt föder också upp Australisk Terrier (Aussie) och hade några sådana underbart söta valpar också + större hundar som var pudelvalparnas lektanter/farbröder.
 
Nu kommer det massor av bilder.....varning, varning, varning för en sötshock!
 
 
 
Nu ska valparna gå och sova en stund....de bara la sig i en hög så fort Ulla-Britt stoppade in dom i hagen igen. Helt bedårande vackra och underbara hela högen. Ni skom kommer att bli lyckliga ägare till en liten Vitterklippen Pudel.....kan bara säga en sak till....och det är GRATTIS!.
 
 
 
Vi tog sedan ut Maya så att Ulla-Britt fick träffa henne också. Hon tyckte att hon var jättefin.....kan inte annat än att hålla med henne. Men, Maya tycker det var lite otäckt när det var en hund som skällde på henne i en hundgård.....hon tycker inte alls om hundar som skäller. Kanske det är därför hon inte heller skäller själv....hahah.
 
 
 
Nu bär det av hemmåt igen.....visst bor vi vackert här i Ö-vik.
 
 
Är så otroligt glad att vi fick komma och hälsa på och snusa på valparna. Oj, så hjärtat smälter så fort man håller i en liten söt och bedårande valp.....det är något speciellt med valplukten.
 
Tusen tack Ulla-Britt att vi fick komma och hälsa på en liten stund.....det här kommer jag leva länge på!