Vad lite sol kan göra....

Tänk vad lite sol kan göra med sinnet....allt blir så mycket enklare, lättare, bättre, vackrare och härligare!
 
När jag och Maya skulle gå på vår promenad idag så började himlen bli fläckvis blå och solen försökte komma igenom molnen med sina värmande strålar.....och den lyckades tillslut.....sicken glädje.
 
 
När vi började gå uppåt efter vägen så hörde vi hur det knakade och brakade inne i skogen. Det var riktigt spännande tyckte Maya. Det var en skogsmaskin som håller på att plocka ihop träd som de tidigare fällt. Det luktar ljuvligt underbart, men ack så fult det blir. Som tur så avverkar de inte alla träd, det ser mer ut som om de gjort en rejäl gallring bland träden. Det ska bli intressant och se hur det kommer att se ut till våren/sommaren.
 
 
Väl hemma på gården igen hade solen verkligen kommit fram bakom molen och strålarna till och med värmde. Åh, så ljuvligt skönt.....njuter och åter njuter. Det är bara -2 grade ute och det blåser lite....det gnistrar och glimmar av snö som smälter på träden. Fortsätt med det...smält sakta men säkert bort all denn snö nu - kämpa på solen....du kan!
 
 
Det har som sagt var kommit en hel del snö hos oss i år....det är knappt man kan se ut genom garagefönstret längre på grund av all snö som rasat från taket. Men, det ska väl bli en grön gräsmatta så det lider i år igen....jag känner hoppet inom mig....hahhahah!
 
 
 
Allmänt | |
Upp