Kan det ALDRIG sluta snöa någon gång!

Nu är jag så in i hellskotta less på detta evinnerliga snöande.....blöt snö är det dessutom som väger massor. Det rasar från taken - det bara mullrar och dånar. Det är 0 gradigt ute just nu och det känns riktigt hur snön innehåller mer vatten än snö.....
 
Det märks inte alla att Jocke var ute och slet med snöslungan igår.....fy bubblan alltså! Snön går nästan upp till magen på Maya...så mycket snö har det kommit natten mot idag och trot eller ej....men, det fortsätter snöa. Det blir ut att skotta ikväll efter maten.....suck, pust och stön!
 
Till och med snöbjörnen är översnöad....suck! Tur vi har en till......jisses, hur ska vi komma åt den översnöade (den står lutan mot soptunnan...hoppas den inte gått sönder nu bara).
 
 
 
Nu blir det overall för Maya....det är klibbsnö som fastnar direkt i hennes päls. Det tog en bra stund att tina upp alla snöbollarna som satt fast på hennes ben när jag släppte ut henne när jag vaknade idag....det misstaget gör jag inte om igen.
 
Men, vilken snö vi har fått och fortfarande får....kan det ALDRIG sluta snöa någon gång? Snöhögarna är flera meter höga nu och plogvallarna nästan lika höga dom....jisses amalia! Fy, vad jag är less på all denna snö nu!!! Jag vill att himlen skall vara blå...inte grå som idag.
 
 
 
Sådana här dagar är det så underbart skönt att jag skaffade en overall till Maya - det är "bara" snöklumpar som sitter fast allra längst ner på hennes ben.....magiskt!
 
 
Allmänt | |
Upp