Rakat nos och tassar

Har nu på morgonen varit ner i klipprummet för att raka nos och tassar på Maya + att fixa hennes tofs.
 
 
Det går superbra med rakningen, men jag känner att rakapparaten som jag har är alldeles för stor för att komma åt mellan hennes tår på tassarna. Vill verkligen ha en lite mindre och nättare att hålla på med...men, jag vet inte vilken maskin som skulle passa mig och Maya. Den rakapparat jag har nu passade mig perfekt när jag rakade Kuros (min änglahund - storpudel) nos och tassar. Men, bredden på skäret är större än Mayas tassar. Jag är ju så van att använda den så det går ganska bra ändå, men det är så svårt att få bort mellan tårna och mellan tramdynorna på en mindre pudel. Nu är det gjort ialllafall....vacker som en sommardag blev hon - med en tofs i håret denna gång.
 
 
Efter klipprummet så blir det ALLTID den obligatoriska utgången....bus på gården så att den lösa pälsen lämnar hennes kropp och jag passar samtidigt på att borta av mig pälsen som fastnat på mina byxor.
 
 
Vad ska man då ha för klippmaskin? Min önskan skulle vara att klippmaskinen skulle ha ca 2 cm bredd på skäret och att det skall vara justerbart, nätt att hålla i handen, med eller utan sladd spelar ingen roll, det får gärna följa med en distanskam och att den ska vara tystgående. Det MÅSTE väl finnas en sådan masin ute på marknaden...eller?