}
Maya tittade på mig och det var precis som om hon sa: -Vi hittar på når skoj....visst! Ja, varför inte...ringde Izabell och frågade om hon vill följa med mig och Maya (Jocke är på älgjakt)....och så åkte vi in till stan och träffade Izabell, för att titta på prideparaden som ska starta klockan 13:00 från Hamnen och sedan gå via Elite Plaza Hotel, Lasarettsgatan, Skolgatan, Nygatan, Köpmangatan, Storgatan och till slut stanna vid Stora torget.
 
 
När vi kom in till stan så stannade vi vid Espresso House för att köpa med oss en Chai Latte till mig och någon smak av salt caramell Latte till Izabell. Jag och Maya stannade utanför medan Izabell gick in och handlade. När vi satt där utanför på en stol så kom det fram olika personer som ville hälsa på Maya...och mig. De gillade henne jättemycket och en av dom berättade att hon/de ställt sig på kö på en valp av Mayas äldre halvsyster. Hon berättade också att hon även sett Maya på FB...hahahah! Maya är en kändis!
 
Nu tillbaka till Prideparaden...️💛💚💙💜 ❤️💛💚💙💜 ❤️💛💚💙💜
 
 
Blev faktiskt glatt överraskad över hur många som faktiskt hade slutit upp inför denna parad. Det var unga, gamla och allt därimellan - de gick med banderoller, ballonger, visselpipor, regnbågsflaggor och såpbubblor. Undra hur många det var allt som allt? Måste ha varit flera hundra i allafall...
 
Maya skötte sig hur bra som helst, förutom att hon ville hälsa på alla som kom för nära oss. Det var en ganska tyst parad...det blåstes lite i visselpipor och de sjöng lite....men annars väldigt tyst. Det var många som kommenterade Maya efter vägen....de tyckte hon var en jättefin pudel och en del sa att de älskade färgerna på henne. Jag måste hålla med till 100 %.....hahahah.
 
 
När vi gick tillbaka till bilen så gick vi genom Örnsparken och där så träffade Maya på en liten Pelle.....så gullig liten Amstaffvalp på 9 veckor. Men, han ville inte leka.....trist liten sak tyckte Maya.
 
 
Nä, nu har vi kommit hem och Maya ligger och sussar så sött under skrivbordet. Det tar på för en liten tjej att ta in alla stadens intryck....både ljud, människor och andra hundar...och inte tala om ALLA goda lukter.
 
Spara
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress