}

15 september 2017

Badat och klippt Maya!

Maya Pudlar

Hua så länge sedan jag badade henne sist...det var nog för över 1 månad sedan. Hon var riktigt smutsig....och ett bad var verkligen välbehövligt + att hennes päls har blivit ganska lång.
 
Här är hon före badet:
 
 
Nu ner med henne i badbaljan och sedan så blir det att torka hennes päls torr med fönen och sedan blir det klippa av. Är faktiskt glatt överraskad att hon inte ogillar fönen lika mycket nu som hon gjorde förra gången jag badade henne. Men, då har jag ju faktiskt startat fönen varje gång vi klippt hennes klor eller tottat om hennes lilla söta tofs (minst 1 till 2 gånger i veckan). Övning ger verkligen resultat på den lilla damen...
 
Jag använde distanskammen denna gång på rakapparaten och använde den på "mattan" längst bak på kroppen och en bit framåt. Så skönt att slippa klippa och fint och rakt blir det också.
 
 
Nu är hon klar för denna gång. Blir nästan förvånad över hur mycket päls som försvann från hennes lilla kropp. Men, ack så skönt nu när det är gjort....hon luktar underbart och pälsen är fluffig, mjuk och ren...kan det bli bättre på en fredag och allt. Dagen till ära gick hon ett rosa gummiband i sin tofs....är man flicka så är man!

 
Efter bad, fön och klippning så gick vi ut på gården och hon fick springa av sig lite. Visst blev hon fin?
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress