}
(22 tim 3 min)
 
I århundraden har sångare berättat om sökandet efter Valeres horn. Nu har hornet blivit funnet. Det troddes länge att enbart vara en legend och det sägs ha förmågan att kalla åter från de dödas rike hjältar från sagornas tid. Bondpojken Rand al Thor vägrar att acceptera att han skulle vara den återfödde forntidshjälten.
 
Boken får en 3:a av mig!
 
Boken handlar om de tre grabbarna från Tufloden och att dessa tre har märkliga förmågor som de inte ens känner till själva.
 
Den onde härskaren Baálzamon har börjat röra på sig igen, efter en väldig lång tid. Hans trogna anhängare försöker nu göra hans återkomst så smidig som möjligt. Draken (som nu är återfödd i form av Rand), var en gång hans farligaste motståndare och de letar efter honom.....död eller levande spelar ingen roll för den onde.
 
Rand var med när de hittade Valeres horn och samtidigt hittade de baner/flagga som en gång varit Drakens. Rand känner själv hur han långsamt håller på att förändras och är livrädd för att bli galen....som de visa säger att en man blir om han brukar kraften. Rand har inte längre någon kontroll över de krafter som rasar inne i honom.
 
Den ondes anhängare lyckas stjäla Valeres horn och den måste hittas till varje pris....och än en gång så har Rand använt sig utav kraften, men vet inte själv hur det händer.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress